O fată în vârstă de 21 de ani, din Constanța, a fost filmată de un radar al Poliției, astăzi, în timp ce conducea cu 170 de km/h, pe contrasens, pe un drum național.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 15.15, atunci când polițiștii rutieri se aflau într-o misiune pe DN 2A, între Constanța și localitatea Mihail Kogălniceanu.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, polițiștii au rămas uimiți atunci când au observat un autoturism, înmatriculat în Spania, pe care o fată îl conducea pe contrasens cu o viteză amețitoare.

Aparatul radar a indicat viteza de 170 de km/h, motiv pentru care polițiștii au încercat să o oprească pe tânăra vitezomană.

Totuși, fata nu a oprit la semnalele echipajului de Poliție și și-a continuat cursa nebună.

Fată din Constanța, filmată de radar cu 170 de km/h pe contrasensVezi 2 imagini în Galerie

Filmată de aparatul radar cu 170 de km/h, pe contrasens

Într-un final, ea a fost oprită după o urmărire de câțiva kilometri.

"La data de 13.01.2019 in jurul orelor 15,15, o tânără de 21 de ani din Constanța a condus un autoturism cu numere de Spania pe DN2A, din direcția Mihail kogălniceanu catre Ovidiu, iar la un moment dat a fost surprinsă de politistii rutieri constănțeni in timp ce depășea pe marcajul dublu continuu, având o viteza de 170 km/h. Persoana in cauza nu a oprit la semnalele echipajului de poliție", se arată într-o informare a IPJ Constanța.

Pentru teribilismul de care a dat dovadă, fata de 21 de ani a primit o amendă în valoare de 4.350 de lei și, mai mult, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 150 de zile.