O fată în vârstă de 18 ani şi un bărbat şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident de la Topraisar (Constanţa), după ce un microbuz supraîncărcat s-a răsturnat pe câmp.

Microbuzul făcea curse regulate între Constanţa şi Negru Vodă, iar la momentul accidentului, majoritatea pasagerilor erau elevi navetişti.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit unor surse, microbuzul avea 19+1 locuri, însă numărul pasagerilor era 26. Astfel, şase pasageri erau în plus faţă de numărul de locuri.

Microbuzul a fost implicat într-un accident la intrarea în Topraisar, judeţul Constanţa, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, după ce microbuzul a derapat din cauza poleiului.

Microbuz cu călători, accident în Topraisar, ConstanţaVezi 2 imagini în Galerie

Accident cu un microbuz plin cu călători, în Topraisar

"Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul  neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă - Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului, iar 20 de pasageri au fost transportași la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Poliţiei.