Fănel Ciocoban, zis şi 'Jilava', a fost încătuşat de poliţiştii din Brăila după ce, vineri seară, şi-a terorizat vecinii din blocul unde locuieşte. Bărbatul a ieşit din casă cu maceta, a spart geamurile din casa scării şi i-a ameniţat pe locatari că-i omoară.

Scenele halucinante au avut loc în blocul A57, de pe strada Ghioceilor, cu puţin timp înainte de miezul nopţii.

Articolul continua dupa recomandari

Vineri seară, Fănel Ciocoban zis 'Jilava', cunoscut oamenilor legii după ce a primit mai multe condamnări pentru furt, şi-a ieşit din minţi şi, după ce şi-a distrus propria locuinţă, a ieşit pe scara blocului cu maceta în mână şi a început să spargă geamurile din casa scării.

Apoi, brăileanul a început să-şi ameninţe vecinii.

"Zicea ca ne taie cu sabia! A facut praf tot in casa si apoi a iesit pe scara. Urla si lovea tot ce prindea. Cand i-am strigat de sus, de la etaj, sa se linisteasca, mai rau a facut. Dadea cu sabia in ce prindea si urla ca ne taie, ca ne omoara. Cativa oameni care doreau sa iasa din bloc s-au razgandit cand au vazut ce nebunie era jos", a povestit un locatar pentru debraila.ro.

Alertaţi la 112, poliţiştii au intervenit rapid, reuşid să-l imobilizeze pe bărbat şi să-l încătuşeze. Momentele în care 'Jilava' sparge geamurile pe scară, dar şi intervenţia în forţă a poliţiştilor au fost filmate.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Fănel Ciocoban s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Sf. Panetelimon", de unde a fost externat după 12 ore.

Potrivit debraila.ro, 'Jilava' este recidivist. De-a lungul timpului, el a primit mai multe condamnări pentru furt şi ultraj. Se pare că Ciocoban a fost implicat şi într-un dosar cu etnobotanice, ieşind recent de sub probaţiune.