O familie de români care trăia în Marea Britanie a venit acasă la o nuntă şi şi-a găsit sfârşitul într-un mod groaznic, "Erau toţi frumoşi şi curaţi!", plâng rudele moartea unei fetiţe de 12 ani, Alexandra, şi a părinţilor ei, Marius şi Dana, 39, respectiv 32 de ani.

Marius și Dana au fost găsiți în baia garsonierei lor, în timp ce Alexandra, fiica celor doi, zăcea întinsă pe jos în camera alăturată. Bunica maternă a fost cea care a dat alarma marți seara târziu, după ce vreme de câteva ceasuri bune și-a tot sunat fiica. Dana nu i-a răspuns la telefon, iar Violeta Dobrin s-a gândit la ce putea fi mai rău, mai ales că știa că, recent, fata ei mai avusese niște probleme de sănătate. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

"O sunai pe parcursul zilei și nu îmi răspunse, iar când am venit pe bulevard spre garsoniera ei m-am întâlnit cu niște vecine din bloc  care îmi spuseră că miroase a gaze. Voiam să sparg ușa, dar m-am gândit că poate mă ceartă ginerele. Am sunat la 112 și apoi veni copilul de la serviciu și forță ușa. El a zis să sărim în ajutor că Dana e moartă înăuntru și miroase a gaze. A ieșit cu Alexandra pe brațe, dar și ea era grav. Erau niște copii atât de frumoși, ele în special erau de o frumusețe aparte. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Eu nu am intrat înăuntru că nu am mai putut. Nu mi-au spus niciodată că ar fi avut vreo problemă cu instalația de gaze.", spune mama tinerei moarte.

Vezi 4 imagini în Galerie

Cei trei locuiau în Marea Britanie şi veniseră înapoi acasă pentru a merge la o nuntă, la fratele Danei. În familie, tragedia e şi mai mare: "Nu-mi vine să cred, copilul meu! Tocmai mi-a murit şoţul, bărbatul. Mi-a murit fratele meu, acum muriră...fata."

Cauza deceselor pare să fie intoxicație cu monoxid de carbon. Din primele date se pare că ar fi o scurgere de gaze toxice de la un boiler. Însă pentru a fi siguri că nu există scurgeri de gaz din reţeaua de alimentare, zeci de locatari au așteptat în fața blocului până când au fost făcute verificări.

Vezi 4 imagini în Galerie

"Păcat, păcat! Că erau toţi frumoşi şi curaţi şi...Fata învăţa bine la şcoală.", plâng rudele familiei.