Familia fetei ucise de tată la Săcele are nevoie de ajutor a-şi înmormânta fiica. Prietenii şi rudele Elenei, tânăra care şi-a pierdut viaţa vineri, au început să strângă banii necesari pentru înmormântarea fetei de 15 ani.

La liceul din Năvodari, unde Elena învăţa, colegii ei au demarat o campanie pentru a o ajuta pe mama colegei lor care a rămas să îi crească singură pe ceilalţi doi copii, respectiv o fată de 13 ani şi un băiat mic.

Articolul continua dupa recomandari

'Mama (Mihaela Macioc), sora şi fratele Elenei au rămas singuri, fără niciun ajutor. Nu au o situaţie financiară bună şi nu îşi pot permite cheltuielile pentru înmormântare. Avem nevoie de voi şi de întreaga comunitate! Hai să punem mână de la mână, să ne mobilizăm şi să o ajutăm pe mama îndurerată. Are nevoie de noi!', se arată într-o postare publicată pe Facebook.

Toţi cei care vor să ajute familia Elenei, o pot contacta pe mama fetei, Mihaela Macioc, în comuna Săcele, judeţul Constanţa.

Elena a fost sugrumată şi otrăvită cu erbicid de propriul tată

Elena, o fată în vârstă de 15 ani, din Săcele, judeţul Constanţa, şi-a găsit sfârşitul, vineri, în timp ce se afla acasă cu tatăl ei.

Fata a fost găsită moartă chiar de sora ei mai mică, după ce fetiţa a venit de la şcoală.

Sora Elenei a sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Tatăl fetei, cel care a sugrumat-o şi a injectat-o cu erbicid, a încercat să se sinucidă după ce a realizat ceea ce a făcut, însă a fost preluat de medici şi transportat la spital.