Falsele măicuţe din Vaslui au împins un bătrân pe calea ferată, iar momentul a fost filmat. Scena s-a consumat la o zi după ce cele două aşa-zise călugăriţe au făcut scandal în oraş.

Momentul tulburător a fost filmat pe peron în gara Vaslui. Cele două false măicuţe pot fi văzute purtând bagaje, iar în apropierea lor e un bărbat.

Articolul continua dupa recomandari

Când ajunge în dreptul lor, una dintre femei îl împinge pe bătrân, care se dezechilibrează şi cade pe calea ferată. Din fericire, trenul nu era în staţie în acel moment.

Cele două false măicuţe sunt văzute apoi îndepărtându-se, fără să-l ia în seamă pe bărbatul căzut pe şine. Un tânăr, martor la scenă, s-a apropiat şi a întins o mână bătrânului, ajutându-l să urce pe peron.

După incident, un călător s-a dus să reclame aşa-zisele călugăriţe la poliţie dar nu ar fi găsit pe nimeni la sediul biroului Poliţia Transporturi din gara Vaslui.

Martorii care aşteptau sosirea trenului de la Iaşi spre Bârlad spun că una dintre femei a scuipat şi într-un automat de cafea din gară.