Inspectorul șef al Poliției Județene Suceava a anunţat arestarea unui fals medic, pentru abuzul unei tinere de 24 de ani, bolnave de epilepsie.

De asemenea, falsul medic este acuzat de alte 5 agresiuni sexuale asupra altor tinere.

Articolul continua dupa recomandari

Fals medic arestat la Suceava pentru că a batjocorit o tânără bolnavă de epilepsie

Un fals medic din Dumbrăveni a fost arestat preventiv pentru că a violat o tânără pe care a întâlnit-o la Policlinica Areni și o convinsese să meargă cu el la presupusul cabinet. El este acuzat de alte cinci agresiuni sexuale în zona Albina-Mărășești din Suceava, informează newsbucovina.ro

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Dumbrăveni a fost arestat preventiv după ce a violat o tânără de 24 de ani, dar și pentru alte patru agresiuni sexuale.

Potrivit poliţiştilor, faptele au fost comise în perioada octombrie 2018-februarie 2019.

„Am avut agresiuni sexuale începând cu 2 octombrie, apoi continuând cu noiembrie și decembrie în zona Albina-Mărășești”, a spus Inspectorul șef al Poliției Județene Suceava.

Cea mai recentă agresiune, în 6 noiembrie, la Policlinica Areni

Potrivit Poliţiei, în data de 6 februarie, falsul medic a acostat în Policlinica Areni o tânără de 24 de ani care suferă de epilepsie, s-a prezentat medic și a invitat-o la cabinetul lui particular.

Bărbatul a condus-o pe tânără printre blocuri și a întreținut raporturi sexuale într-un imobil dezafectat din cartierul Mărășești.

Falsul medic a fost reținut 24 de ore și a fost apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.