Un fals medic, care a agresat sexual şi violat mai multe femei în Bucureşti, a ajuns iar în arest. Era judecat în libertate pentru fapte similare, dar anchetatorii au descoperit noi victime. Bărbatul pretindea că le poate oferi locuri de muncă femeilor şi se dădea drept psiholog sau ginecolog.

Anchetatorii susţin că au reuşit să adune probe pentru încă 60 de infracţiuni de viol, agresiune sexuală şi violare a vieţii private. Alte peste 50 de victime figurau deja pe lista lui inca  de anul trecut, cand falsul ginecolog a fost trimis în judecată .

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au continuat cercetările şi au descoperit noi înregistrări cu femeile agresate. Astfel şi-au dat sema că sunt mult mai multe victime decât se ştia anul trecut.

Bărbatul dădea anunţuri fictive de angajare pentru un salariu de 2500 de lei şi le chema pe femei la un examen medical. Pretindea că este psiholog şi ginecolog şi că victimele au unele probleme medicale pe care el le poate trata. Le administra diverse pastile fabricate chiar de el pentru a le afecta cunoştinţa apoi le viola sau le abuza sexual ulterior, femeile erau anuntate ca nu au obtinut locul de munca intrucat alte candidate s au descurcat mai bine.

Bogdan Giuseppe a susţinut în permanenţă că le-a făcut doar bine pacientelor şi că totul a fost cu acordul lor. astzi, magistraţii au decis ca el să fie din nou arestat preventiv.