Proprietarul apartamentului, un bărbat de 40 de ani, a ajuns la spital cu arsuri de gradele 2 şi 3 pe aproape toată suprafaţa corpului. Din cauza stării grave a fost transferat la Timişoara cu un elicopter. Soţia bărbatului a scăpat teafără, deşi era şi ea în casă. 

 Era trecut de ora 16 când în blocul din Reşiţa s-a dat alarma după ce bubuitura puternică s-a auzit în apartamentul de la etajul trei.

Articolul continua dupa recomandari

În casă erau un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie. Cei doi copii ai familiei erau la joacă, afară. Doar bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost cel surprins de deflagraţie. Medicii l-au preluat cu arsuri de gradele 2 şi 3 pe 70% din suprafaţa corpului.

Florin Craioveanu, ISU Caraş-Severin: Am fost solicitaţi să intervenim la o explozie care a survenit la un apartament. În urma exploziei a fost afectată bucătăria, camera de zi şi dormitorul apartamentului, rezultând o singură victimă.

Din cauza stării grave în care se află, medicii de la spitalul din Reşiţa au hotărât ca bărbatul să fie transferat la spital, în Timişoara cu un elicopter SMURD.

La faţa locului, alături de pompieri au intervenit şi cei de la gaze şi energie electrică pentru a elimina orice pericol. Au stabilit că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze, iar o anchetă va stabili ce anume a dus la scăpări. Celelalte apartamente nu au fost afectate şi nici structura imobilului.