Detalii teribile ies la iveală în cazul exploziei dintr-un apartament din Bistrița, precedată de o tentativă de sinucidere. 

Bărbatul care s-a aruncat de la etaj, un bucureștean de aproximativ 40 de ani, angajat al Ministerului Apărării, a pus la cale un plan pentru a le face rău partenerei sale și fiicei acesteia.

Articolul continua dupa recomandari

Un militar din București a vrut să-și arunce în aer soția și pe fiica acesteiaVezi 3 imagini în Galerie

Partenera bărbatului, polițistă, a fost plecată în concediu, în Moldova, împreună cu fiica sa. Femeia s-a întors în această după-amiază acasă, iar bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scară.

În momentul în care le-a văzut că intră, el s-a aruncat de la etajul 4 al blocului.

Potrivit anchetatorilor, înainte de a se arunca, bărbatul ar fi improvizat o "instalație" care să declanșeze o explozie în apartament, încercând să provoace rănirea celor două.

Două persoane rănite în urma exploziei

În urma deflagrației, un pompier, purtătorul de cuvânt de la ISU Bistrița, a fost rănit la cap. O altă victimă este corespondenta unei publicații online din Bistrița, care se afla în fața blocului în momentul deflagrației.

Tânără însărcinată a fost rănită de cioburile de la geamurile care au explodat.

Un militar din București a vrut să-și arunce în aer soția și pe fiica acesteiaVezi 3 imagini în Galerie

Victimele au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele SAJ și au fost transportate la spital pentru mai multe investigatii și tratamente de specialitate.