Crimă teribilă în comuna Manasia din Ialomiţa. O femeie este acuzată că şi-a ucis soţul, iar apoi a incendiat trupul bărbatului, chiar în propria curte. Vecinii sunt cei care au observat fumul şi au sunat la 112. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul aproape carbonizat. Femeia le-a declarat anchetatorilor că nu şi-a omorât ea bărbatul şi că acesta ar fi murit din cauze naturale. Halucinant, femeia susţine că i-a dat foc, pentru că ultima lui dorinţă a fost să fie incinerat.

Bărbatul de 75 de ani şi-ar fi găsit sfârşitul în urma unei discuţii aprinse cu soţia sa. Nu e clar când s-a întâmplat totul, dar alarma s-a dat aseară.

Articolul continua dupa recomandari

Anchetatorii bănuiesc că femeia de 42 de ani l-ar fi ucis pe bărbat cu un cuţit, apoi acoperit trupul cu o pătură şi i-a dat foc.

Explicaţiie oferite de femeie sunt halucinante: aceasta le-ar fi spus anchetatorilor că bărbatul a murit din cauze naturale. Mai mult, femeia a susţinut că ar fi incendiat trupul neînsufleţit al acestuia, întrucât chiar el i-ar fi cerut acest lucru. Cauza exactă a morţii bărbatului va fi stabilită după efectuarea necropsiei. Între timp, femeia a fost dusă la audieri şi a fost reţinută pentru 24 de ore. Conform unor surse din cadrul anchetei, femeia ar suferi de afecţiuni psihiatrice.