Mobilizare la Baia Mare pentru Estera, micuţa de doar 5 ani abuzată şi ucisă sălbatic de un pedofil care e încă liber. 

Băimărenii se vor strânge la ora 19:00 în centrul oraşului pentru a-i aduce un tribut copilei care a pierit în condiţii îngrozitoare. Vor fi aprinse lumânări într-un marş tăcut la care se aşteaptă să participe mii de oameni.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii caută încă vinovatul, după ce joi au reţinut un minor, dar acesta a fost eliberat după audieri. Cazul Esterei Marcovi a îngrozit Poliţia Română. Toate pistele verificate până acum s-au dovedit a fi false. Zeci de oameni din comunitatea din care făcea parte fetiţa de cinci ani au fost chemaţi la audieri, în timp ce ucigaşul pedofil e dispărut fără urmă.

Criminalişti din Baia Mare şi Bucureşti caută de patru zile indicii. S-au întors la locul crimei.

Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române: "Este o anchetă extrem de serioasă, cu miză foarte puternică şi îmi doresc foarte mult ca împreună cu colegii mei şi cu Parchetul să putem să vă anunţăm că am descoperit autorul şi că a fost soluţionat acest caz."

Estera a dispărut luni după-amiază de acasă, în timp ce se juca, şi familia a început să o caute în împrejurimi. A fost găsită la 120 de metri de casă, mutilată şi violată, fără suflare.