Mai mulţi elevi care se întorceau de la liceu cu un autobuz au fost daţi jos, astăzi, şi puşi să meargă pe jos trei kilometri după un scandal cu şoferul şi ceilalţi pasageri.

Totul s-a întâmplat în jurul prânzului, atunci când elevii Colegiului Naţional 'Anastasescu' din Roşiorii de Vede se întorceau acasă.

Articolul continua dupa recomandari

"Am ajuns în staţie, iar primul autobuz către satul Zâmbreasca s-a stricat. Apoi am fugit către cel de-al doilea autobuz şi am ocupat locurile. Atunci, ceilalţi pasageri au început să ne facă nesimţiţi pentru că nu mai erau locuri", a declarat unul dintre elevi.

Cu toate că locurile erau insuficiente, iar mulţi dintre pasageri stăteau în picioare, şoferul a decis să pornească în cursă.

La un moment dat, pentru că elevii nu au vrut să cedeze locurile de pe scaun, între ei şi ceilalţi pasageri a început un scandal.

În conflict a intervenit şi şoferul care, după câteva înjurături cu elevii, a oprit maşina, în mijlocul câmpului şi i-a dat jos pe elevi.

"Începuse toată lumea să ne facă proşti, idioţi. Şi şoferul ne făcea nesimţiţi, apoi a oprit şi ne-am dat jos. Am mers pe jos trei kilometri până acasă", a mai precizat unul dintre elevii daţi jos din autobuz.