S-au derulat scene şocante la o şcoală din Braşov. O fată de 13 ani a căzut de la fereastra sălii de clasă unde învăţa, sub privirile uluite ale dirigintelui. Se pare că adolescenta era supărată pentru că dascălul îi avertizase părinţii că luase mai multe note proaste. Din fericire, copila a supravieţuit şi este la spital, supravegheată de medici. Poliţiştii încearcă să facă acum lumină în acest caz.

Ieri dimineaţă, fata ar fi ajuns la şcoală şi s-a aşezat în spatele sălii de clasă. Ar fi aşteptat până când colegii s-au ridicat să salute profesorul. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dirigintele a dat alarma!

Articolul continua dupa recomandari

Se pare în hainele elevei de 13 ani a fost găsit chiar un bilet în care îşi explica gestul. Ar fi fost supărată pentru că părinţii ei au aflat că are note mici la şcoală şi mai multe absenţe. Şi se temea de pedeapsa lor.

Poliţiştii au început imediat o anchetă. 

Alina Ivan, purt. de cuv. IPJ Brasov: La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări cu privire la stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Apropiaţii spun însă că adolescenta ar mai fi avut unele probleme. Dar familia nu a anunţat profesorii, deşi copila a avut câteva şedinţe de consiliere cu un psiholog. În şcoala în care s-a întâmplat încidentul s-a deschis acum o anchetă.