O elevă în vârstă de 17 ani a trecut prin clipe de coşmar, duminică seară, în timp ce mergea către casă. Fata a fost luată cu forţa de pe stradă de un interlop care a abuzat-o şi umilit-o într-o scară de bloc.

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 21.50, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui.

Articolul continua dupa recomandari

Fata în vârstă de 17 ani se îndrepta către casă, pe jos, când s-a întâlnit cu Flavian Vidineacu, un tânăr în vârstă de 30 de ani, apropiat al lumii interlope din zona Moldovei.

Interlopul a abordat-o pe fată şi i-a smuls telefonul din mână, iar apoi a luat-o cu forţa şi a dus-o în spatele unui bloc.

Acolo, bărbatul, care este căsătorit şi are un copil, a trântit-o pe fată în genunchi şi a obligat-o să întreţină relaţii intime.

Pentru că s-a opus, fata a fost scuipată, lovită şi umilită, apoi a fost dusă în scara unui bloc, acolo unde interlopul ar fi obligat-o, din nou, să întreţină relaţii cu acesta.

Cu toate că a ţipat şi a strigat după ajutor, eleva nu a fost auzită de nicio persoană, însă la un moment dat a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a fugit acasă.

A sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei.

"Suspectul a fost identificat la scurt timp. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie. A fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Luni după-amiază, Judecătoria Vaslui a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", a precizat pentru adevarul.ro, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.