Dramă în familia unui adolescent din Botoşani, elev în clasa a XII-a B la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiu. Băiatul a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală și accident vascular. 

Gabriel Vieriu este clasa a XII-a B la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga", din municipiul Botoșani. Tânărul are nevoie urgent de două operații, după ce a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală și accident vascular. 

Articolul continua dupa recomandari

Pentru a da o mână de ajutor, colegii şi profesorii băiatului au organizat, astăzi, un spectacol, banii strânşi fiind donaţi familiei.

"Dorim să ne unim toate gândurile bune pentru a ajuta un suflet aflat în nevoie. Este vorba de colegul nostru, Gabriel Vieriu, din clasa a XII-a B, de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, diagnosticat cu tumoră cerebrală și accident vascular. Acesta are nevoie urgent de două operații, iar din puținul nostru îl putem ajuta pe Gabi să treacă peste aceste momente dificile", este mesajul transmis de Consiliul Școlar al Elevilor, potrivit stiri.botosani.ro.

Accesul la spectacol se face pe bază de invitație, ce poate fi procurată de la membrii Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani.

"Vă invităm cu drag la spectacolul ,,Zori de Primăvară” să luptăm împreună pentru colegul meu de clasă din 12B de la LPNI, Vieriu Gabriel, diagnosticat cu accident vascular cerebral și tumora cerebrală. Are nevoie urgent de doua operații, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul nostru! Fiecare sumă donată este o speranță.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!", transmit colegii lui Gabriel.

Spectacolul are loc marți, 5 martie 2019, la ora 16:30, în sala Cinematografului Unirea.