La două luni de la întoarcerea secretă în România, Elena Udrea a ajuns din nou în faţa judecătorilor! E acuzată de corupţie, în dosarul privind campania electorală a lui Traian Băsescu. În prima sa apariţie publică de când a revenit din Costa Rica, fostul ministru a fost mai reţinut în declaraţii. De mână cu iubitul ei, Elena Udrea a dezvăluit totuşi că se pregăteşte să-şi boteze fiica.

Procesele de care a fugit în Costa Rica au readus-o pe Elena Udrea în faţa camerelor de filmat pentru prima dată de când a revenit în ţară. 

Articolul continua dupa recomandari

Îmbrăcată într-o rochie lejeră şi alături de iubitul care a strâns-o de mână în permanenţă, Elena Udrea s-a grăbit să ajungă în sala de judecată pentru procesul în care este acuzată de instigare la luare de mită şi spălare de bani pentru finanţarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu. 

Elena Udrea spune că "în continuare trebuie să îmi dovedesc nevinovăția. Am crezut că s-au schimbat lucrurile de un an şi jumătate".

Elena Udrea nu a stat foarte mult în faţa judecătorilor. Instanţa a amânat procesul pentru 15 octombrie. 

Elena Udrea: Mă bucur mult că sunt acasă. Mi-am dorit să fiu acasă. Sunt fericită că am putut să vin. Eu cred că lucrurile sunt spre bine în România, în general, dar și în Justiţie 

Motivele pentru care s-a întors în ţară, în secret, pe 8 iulie, după un an şi jumătate în care a stat în Costa Rica, rămân în continuare un mister. 

Elena Udrea: Repsonsabilităţile pe care le am acum sunt mai mari decât cele doar pentru mine. Mă pregătesc de botez. Fetiţa creşte, face un an în curând. Nu este adevărat că Traian Băsescu va fi naş

Elena Udrea mai este judecată în alte două dosare: Gala Bute, proces în urma căruia a fost condamnată definitv la închisoare, dar care se reia de la zero, şi Hidroelectrica, dosar aflat în faza de Cameră Preliminară.