Elena Călin, o fată în vârstă de 18 ani, din Puchenii Mari, Prahova, a fost dată în urmărire de Poliţie şi este căutată cu disperare de părinţi.

Tânăra din comuna Puchenii Mari a dispărut, ieri, 9 noiembrie 2019, după ce a plecat de la locul de muncă.

Articolul continua dupa recomandari

Elena lucrează la o firmă din comuna Gorgota, iar ieri, în jurul orei 14.30, a plecat de la locul de muncă, însă nu a mai ajuns acasă.

Părinţii şi prietenii o caută cu disperare şi au apelat la toţi cunoscuţii pentru a afla informaţii despre Elena.

Cea mai bună prietenă a tinerei a povestit pentru Observator TV că Elena ar fi putut fi scoasă din ţară.

"Sunt şanse să fi fost scoasă din ţară pentru că în momentul în care o apelez îmi spune 'accesul este limitat'. Telefonul nu îi este închis, doar că nu primeşte niciun apel", a declarat fata.

Elena Călin este dispărută de 24 de ore, în Puchenii Mari, PrahovaVezi 4 imagini în Galerie

Fata dispărută în Puchenii Mari, dată în urmărire de Poliţie

Noaptea trecută, după ore întregi în care şi-a căutat fiica, tatăl Elenei a reclamat dispariţia la Poliţie.

"Sâmbătă, 9 noiembrie, în jurul orelor 23:51, Secția de Politie Rurală Puchenii Mari a fost sesizată cu privire la dispariția numitei Călin Elena, în vârstă de 18 ani, domiciliată în comuna Puchenii Mari.

Se pare că aceasta  ar fi plecat de la locul de muncă, situat în comuna Gorgota, în jurul orelor 14:30 și nu a mai ajuns la domiciliu", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Elena Călin a fost dată dispărută de părinţi şi este căutată de PoliţieVezi 4 imagini în Galerie

Elena Călin are o înălţime de 1,70 metri, greutate de aproximativ 55 kilograme, părul şaten, lung şi drept, tenul deschis şi nu are semne particulare.                                    

Ultima dată când a fost văzută, Elena purta blugi albaştri, o bluză neagră, geacă din piele de culoare neagră şi adidaşi albi, marca Puma.

Toţi cei care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.