Tânărul care a murit după ce a fost înjunghiat, în fața unui club din Mediaș, se numește Marius Costăchescu și avea 25 de ani.

Update: Agresorul a fost prins în urmă cu puțin timp la Blaj.

Articolul continua dupa recomandari

Marius Costăchescu a fost înjunghiat mortal de Marius Rusu, în urma unei altercații produse în fața unui club de noapte.

Potrivit site-ului Ora de Mediaș, Marius Costăchescu, originar din Prahova și stabilit fără forme legale în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența spitalului Municipal din urbea de pe Târnava Mare.

Marius, tânărul omorât la MediașVezi 3 imagini în Galerie

Fusese înjunghiat în artera femurala, în urma unui conflict pornit în interiorul clubului Șerabeva, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu doar câteva minute înainte de ora 1:00.

Marius Rusu era la o masă cu mai mulți prieteni, atunci când Costăchescu și-a făcut apariția alături de aproximativ 10 persoane. Din cauza unor neînțelegeri mai vechi, între cei doi a izbucnit un scandal, fiind scoși imediat afară de către agenții de pază. 

Scandalul a continuat în stradă, acolo unde se pare că victima s-ar fi împiedicat și ar fi căzut, moment în care agresorul i-a înfipt un cuțit în picior, în zona arterei femurale. 

Marius Costăchescu a intrat în șoc hemoragic din cauza cantității mari de sânge pierdut și nu a mai putut fi salvat.

Criminalul din MediașVezi 3 imagini în Galerie

(Marius Rusu)

Criminalul este un recidivist care a mai fost condamnat în trecut, tot pentru un omor, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu.