Subofiţerul de la Penitenciarul din Oradea care a fost găsit înecat, sâmbătă dimineaţă, în piscina unui hotel din oraş, după o petrecere cu colegii, se numeşte Marius Hojbi.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort în piscina hotelului Continental din Oradea unde vineri seară a avut loc o petrecere organizată de conducerea Penitenciarului Oradea pentru a marca 35 de ani de la reînfiinţarea unităţii.

Articolul continua dupa recomandari

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă de moarte suspectă, iar din primele verificări cauza decesului a fost înecul. Victima ar fi intrat în piscină, deocamdată în circumstanţe necunoscute, unde a şi fost găsită decedată. În prezent se audiază martori pentru a se stabili circumstanţele în care  s-a produs decesul", a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bihor, Maria Cotrău.

Vezi 2 imagini în Galerie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Ordea, Adina Bîrda, la masa festivă organizată la Hotel Continental au fost invitaţi toţi angajaţii instituţiei, însă programul nu prevedea şi baie în piscină. "Vineri, a fost o şedinţă festivă la sediul instituţiei, după care toţi angajaţii au fost invitaţi la o masă festivă, la Hotel Continental. Există o anchetă care va stabili cauzele producerii evenimentului", a precizat Bîrda.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au declanşat o anchetă pentru moarte suspectă.

Familia, prietenii şi colegii sunt în stare de şoc după moartea lui Marius.

Pagina de Facebook a subofiţerului a fost inundată de mesaje de condoleanţe.

"Nu-mi vine să cred că Dumnezeu te-a luat la el...și ești atât de tânăr.... și pe noi ne-a lăsat mai săraci aici ...pe pământ", a scris Mihaela Georgeta Suciu.

"NU SE POATE asa ceva !!! Mihaela Georgeta Suciu..spune-mi ca NU e adevarat ! Era copilul meu cel drag si scump din armata!", a scris şi Sidonia Toncean.