Incident şocant, aseară, într-un bloc din Cisnădie. Un băiat de 20 de ani a fost împușcat, în jurul orei 20.00, de un alt tânăr, cu un pistol cu bile.

Totul a pornit de la faptul că victima, Betiu Silviu Marian, i-ar fi cerut agresorului să dea muzica mai încet pentru că deranja pe toată lumea.

Articolul continua dupa recomandari

Incidentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Teilor.

Vezi 5 imagini în Galerie

Forgaciu Ionuț Cosmin, care pe Facebook se recomandă ca Ionuț VP (Viață Periculoasă), a scos pistolul și a tras direct către tânărul originar din județul Olt, scrie presa locală

În urma împușcăturilor, băiatul s-a ales cu șase plăgi și a fost transportat la spitalul județean Sibiu.

Vezi 5 imagini în Galerie

Forgaciu, care a fost reţinut de poliţie, în această dimineaţă, este originar din Rm. Vâlcea și lucrează la un service auto din Cisnădie.

Vezi 5 imagini în Galerie

În "CV-ul" de pe contul public de Facebook, Ionuț spune că lucrează din acest an la un service auto din Cisnădie, că practică Kickboxing-ul și este originar din Râmnicu Vâlcea.

Tânărul împușcat de acesta a ajuns duminică seară la spital și este în stare stabilă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, Forgaciu Ionuț Cosmin a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.