Jaf la drumul mare, la primele ore dimineţii, în Arad. Daniel Dragoman, un cunoscut interlop din oraş, unul dintre locotenenţii temutului Uțu Rohozneanu, a fost împuşcat chiar în faţa casei. Atacatorii i-au furat din maşină 100.000 de euro.

Daniel Dragoman, de 39 de ani, a fost trasportat la spital după ce doi indivizi l-au împuşcat chiar în faţa casei sale, în jurul orei 4.00, de dimineaţă. 

Articolul continua dupa recomandari

Interopul s-a luptat cu ei şi a fost aproape să-i pună pe fugă. Atunci a fost momentul în care unul dintre atacatori a scos arma, un pistol de calibrul 9 mm, şi a tras.

Vezi 3 imagini în Galerie

Primul glonte nu l-a nimerit, al doilea l-a lovit în coapsă şi a ieşit din picior. Cei doi au reuşit să scape, însă nu înainte de a-i fura lui Dragoman din maşină 100.000 de euro.

Bărbatul de 39 de ani a fost imediat transportat la spital, dar rana din picior nu îi pune viaţa în pericol. Salonul în care se află interlopul arădean este păzit în permanenţă de doi jandarmi.

Vezi 3 imagini în Galerie

Daniel Dragoman este un cunoscut al poliţiştilor arădeni. Este unul dintre locotenenţii lui Uţu Rohozneanu, eliberat conditionat după ce a făcut 7 ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de cocaină. La rândul său, Dragoman a fost prins în Suedia, în aprilie 2018, cu droguri în maşină.