Un tragic accident de circulaţie s-a produs vineri de dimineaţă pe DN 71, la Ilfoveni. Un poliţist de la serviciul rutier Dâmboviţa a fost spulberat de un Matiz, iar IPJ Dâmboviţa a transmis un mesaj după moartea lui Manuel Ungureanu.

Matizul a ieşit de pe un drum lateral, virând la stânga, direct în motocicleta pe care se afla Manuel, agent şef adjunct la Târgovişte. Acesta a fost aruncat în aer 20 de metri faţă de locul impactului. În vârstă de 40 de ani, poliţistul care locuia în Mircea Vodă se îndrepta ca în fiecare dimineaţă spre serviciu, el făcând naveta 40 de km.

Articolul continua dupa recomandari

Manuel fusese şef de post la Moreni şi se transferase de doi ani la rutieră, la Târgovişte, pentru a fi mai aproape de casă. Era căsătorit şi un pasionat de motoare.

Vezi 3 imagini în Galerie

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa adresează sincere condoleanţe şi profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru, agent şef adjunct de poliţie Manuel Ungureanu, din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa, plecat prea devreme dintre noi.

În această dimineaţă, colegul nostru a decedat în urma unui tragic acident de circulaţie produs pe DN 71, în afara localităţii Ilfoveni.

Poliţiştii dâmboviţeni îşi exprimă recunoştinţa şi respectul pentru cel care a slujit cu fervoare legea şi comunitatea, timp de 13 ani.

Dumnezeu să-l odihnească!", e mesajul transmis de IPJ Dâmboviţa.

Vezi 3 imagini în Galerie

Şoferul vinovat de accident are 37 de ani şi e din Bucşani.