O întreagă familie din Brad a pierit în accidentul de la Beiuş. Raul era la volan, pleca în vacanţă la Băile Felix cu Larisa şi părinţii ei. A aţipit la o oră după ce plecaseră de acasă şi au fost striviţi de plafonul maşinii, într-un şanţ de beton de pe marginea drumului.

Larisa era singurul copil al familiei Cazan, Sorin, 49 de ani, şi Lucica, 46 de ani, mândria lor. Avea 25 de ani şi de trei ani se căsătorise cu Raul Armeana, 27 de ani. Visau la nepoţi şi la bătrâneţi lungi alături de ei. "Cel mai frumos şi iubit copil. Să ne trăieşti mulţi ani de acum înainte cu sănatate şi bucurii. Te iubim mult de tot, copila noastră!", scria tatăl Larisei pe pagina de facebook a acesteia, în urmă cu două săptămâni.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Duminică de dimineaţă, Larisa, soţul ei Raul şi părinţii fetei au plecat în concediu, la Băile Felix. În jurul orei 7, la Beiuş, la 93 de km de casă, Raul a aţipit la volan. Nici o urmă de fârnă nu a fost descoperită pe şosea. Maşina lor, un Duster, s-a răsturnat înt-run şanţ de beton. Plafonul i-a strivit pe cei patru.

Vezi 4 imagini în Galerie

La Brad e acum o durere fără margini. Tot oraşul îi plânge pe cei patru morţi ai accidentului de la Beiuş. Zeci de mesaje curg pe pagina comunităţii de pe Facebook, oamenii sunt înlemniţi de tragedie.