O tânără de 19 ani a murit, iar iubitul ei este în stare gravă, după un carambol mortal petrecut aseară pe DN 2, la ieşirea din municipiul Siret.

Pentru 50 de copii din Cernăuţi vacanţa a început în mod dramatic. Aseară, în zona localității Ratoș, din judeţul Suceava, autocarul care îi ducea pe cei mici în Bulgaria, la mare, a lovit din spate maşina în care se aflau cei doi tineri, aruncând-o pe contrasens, în faţa unui TIR. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 10 imagini în Galerie

Mastodontul nu a mai apucat să frâneze, transformând maşina, într-o secundă, într-un morman de fiare contorsionate. Autoturismul era condus de un băiat în vârstă de 19 ani, din Negostina, iar pe scaunul din drepta se afla Georgiana, iubita lui, de aceeaşi vârstă cu el. 

Impactul a fost devastator. Salvatorii i-au găsit pe cei doi tineri încarceraţi şi au început o misiune contracronometru. Fata era în stop-cardiorespirator. Medicii s-au chinuit minute în şir să o resusciteze, însă a fost în zadar. 

Georgiana a fost declarată decedată.

Vezi 10 imagini în Galerie

Fata de 19 ani era din Mihaileni, județul Botoșani. Potrivit profilului de Facebook, a învăţat la Grupul Scolar "Latcu Voda", Suceava, şi trăia în Siret. 

Vezi 10 imagini în Galerie

Ca prin minune, iubitul ei a scăpat cu viaţă, dar are răni grave. A fost preluat de echipajul de prim ajutor de la Siret şi transportat la Suceava. 

Potrivit ultimelor informaţii, băiatul este conştient şi stabil hemodinamic şi respirator. 

Autocarul care ar fi provocat accidentul venea din Ucraina şi avea 57 de pasageri. 50 de copii şi 7 însoţitori adulţi mergeau în vacanţă la mare. 

Vezi 10 imagini în Galerie

Deocamdată nu este clar dacă şoferul de 19 ani a făcut o manevră brusă, sau şoferul autocarului a fost neatent. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, mecanismul de producere a accidentului şi a tuturor împrejurărilor în care acesta s-a produs.