Vestea morții lui Răzvan Ciobanu a căzut ca un trăsnet în lumea modei din România. Creatoarele Adina Buzatu şi Romaniţa Iovan, dar și fostul model Dana Săvuică au avut doar cuvinte de laudă pentru designer-ul stins la doar 43 de ani, într-un tragic accident petrecut în județul Constanța.

"La revedere, prieten drag!", a scris Adina Buzatu, într-o postare pe Facebook, alături de o fotografie cu Răzvan Ciobanu.

Articolul continua dupa recomandari

"A mai plecat un suflet dintre noi...Un geniu creator, un suflet neinteles, un prieten drag care se retrasese cumva in lumea lui, un spirit curajos, un om cu vointa dar si cu slabiciuni, o minte inteligenta care a avut o voce despre cum e sa fii ‘altfel’ intr-o societate plina de prejudecati. S-a stins prea repede si intr-un mod tragic. Singur. Cu gandurile lui, poate cu patimile lui...Mie mi-a fost un bun prieten. Ma pomenea mereu ca am fost prima femeie care a imbracat prima lui creatie de designer. El n-a inteles ca onoarea a fost de partea mea. Imi spunea ‘Diva’ si a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine , in anii ‘90 cand eu eram model iar el era jurnalist. Am amintiri nepretuite cu Razvan Ciobanu. Dumnezeu sa te odihneasca!" - Dana Săvuică

Binecunoscut personaj al lumii mondene din Bucureşti, Codin Maticiuc mărturiseşte că l-a respectat pe designer, despe care spune că "făcea cinste comunității LGBT mai ales prin asumare".

"RIP Răzvan Ciobanu. Pe Răzvan l-am văzut ultima dată la premiera filmului meu Faci sau Taci dar nu am apucat sa vorbim. Acum când am aflat ca a murit l-am căutat pe Instagram și m-am simțit prost ca am văzut ca el ma urmărea și eu nu. Nu am fost apropiați, dar l-am respectat și mi s-a părut tot timpul un om cu foarte mult bun simț și care făcea cinste comunității LGBT mai ales prin asumare. Odihnește-te în pace, Răzvan", a scris și Codin Maticiuc pe Facebook.

"Ai plecat în Săptămâna LUMINATĂ, să-i încânţi pe cei din Rai, cu talentul şi bunătatea ta! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!" - Romaniţa Iovan

Designer-ul Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.