Miercuri seară, după patru zile de căutări, Adrian, tânărul sighetean dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsit mort într-un lac din Ocna Şugatag. Azi, băiatul va fi condus pe ultimul drum.

Adrian a dispărut sâmbătă seara. Băiatul se afla cu un grup de prieteni la o cabană, să se distreze. Amicii lui spun că tânărul a pregătit focul şi, la un moment dat le-a spus că pleacă puţin.

Articolul continua dupa recomandari

Citeşte şi: JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputinţă..." (GALERIE FOTO+VIDEO)

GALERIE FOTO: JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputință..." 

De atunci nu l-a mai văzut nimeni. A fost găsit mort, miercuri noapte, în lacul din localitatea Ocna Şugatag.

Citeşte şi: MOMENTUL CUTREMURĂTOR în care Adrian este scos din apă, fără suflare, de pompierii militari ... "A fost găsit în lac, acum! Nu știu ce să fac. Să urlu, să mă abțin?!" (VIDEO)

De atunci, prietenii şi rudele inundă cu mesaje de condoleanţe paginile de Facebook ala apropiaţilor lui Adrian.

Citeşte şi: MESAJUL SFÂŞIETOR al mamei lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag: "O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu ..."

Iar la locul blestemat, în 13 iulie, a fost ridicată o cruce. 

Citeşte şi: Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

Unul dintre prietenii lui Adi a postat mai multe imagini cutremurătoare, alături de un mesaj sfâşietor.

Ieri, mama lui Adi a anunţat, tot pe Facebook, că fiul ei va fi înmormântat azi, la ora 14:00.

"Cu inimile sfâșiate de durere, vă anunțăm că înmormântarea scumpului nostru copil, frate, nepot, verișor și prieten, VIDA ADRIAN GEORGEL, va avea loc Duminică 16.07.2017, ora 14:00, în Cimitirul Nou din Sighetu Marmației (zona Revoi, str. Tractorului)", a scris mama băiatului.

Citeşte şi: DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"