Roxette va ajunge mâine la Bucureşti. Iar fanii sunt deja nerăbdători să-i vadă şi să-i asculte la concertul de duminică. Ca orice vedete au şi cerinţe speciale. Cabinele din culise trebuie să fie curate, aerisite, mobilate minimalist

Suedezii vor flori, cu condiţia să nu fie crini! La capitolul mâncare, au cerut ceaiuri, iaurturi, fructe, miere, brânzeturi, salate, pui şi peşte. 

Articolul continua dupa recomandari

Hiturile trupei Roxette, vocea inconfundabilă a Mariei şi spectacolul plin de emoţie şi energie îi vor încânta din nou pe fanii români ai trupei. Duminică, Per şi Marie vor urca pe scena de la Arenele Romane şi promit un show care nu trebuie ratat. Şi ştim deja că se ţin de cuvânt de fiecare dată. Au dovedit-o la Bucureşti în 2011 şi la Cluj în 2012.

Din setul de piese care vor răsuna la Arenele Romane nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale trupei. Mai ales că cei de la Roxette sărbatoresc în cadrul turneului 30 de ani de carieră.

Per, Marie şi cei 30 de membri ai echipei Roxette urmează să ajungă mâine la Bucureşti. Le-au transmis de mult organizatorilor câteva cerinţe. Cabinele din culise trebuie să fie curate, aerisite, mobilate minimalist. Suedezii vor flori, cu condiţia să nu fie crini! La capitolul mâncare, au cerut ceaiuri, iaurturi, fructe, miere, brânzeturi, salate, pui şi peşte.

Este al doilea turneu mondial după ce duo-ul s-a reunit, în 2011. după ce Marie a câştigat bătălia cu cancerul. De-a lungul timpului, Roxette a înregistrat vânzări de peste 75 de milioane de albume.