Drumul dintre oraşul Năvodari şi comuna Corbu din Constanţa, va fi reabilitat până în anul 2023 printr-un proiect european în valoare de 7 milioane de euro.

Peticit ani la rând şi scenă a unor imagini apocaliptice (n.r. atunci când drumul a fost inundat în repetate rânduri din cauza unor ploi torenţiale), drumul judeţean 226 care uneşte oraşul Năvodari de comuna Corbu va fi în sfârşit reabilitat.

Articolul continua dupa recomandari

Din nefericire, localnicii sunt sceptici şi spun că drumul va avea aceeaşi soartă ca cel care uneşte oraşul Năvodari de comuna Lumina şi care a intrat în reparaţii, iar ulterior lucrările au fost abandonate.

Aceeaşi soartă a avut-o şi drumul dintre Năvodari şi staţiunea Mamaia, care a a fost în reparaţii capitale timp de câţiva ani, perioadă în care oamenii şi-au distrus maşinile în numeroasele gropi.

Drumul dintre Navodari si Corbu a fost scena unor imagini apocalipticeVezi 2 imagini în Galerie

Potrivit Primăriei Năvodari, drumul dintre Năvodari şi Corbu 'va beneficia de un covor asfaltic nou pe o lungime de 3840 ml – drum ce se va reabilita si moderniza pe 4 benzi – fiind prevăzut cu piste de bicicliști moderne pe o parte și pe alta a drumului, cu elemente de siguranță rutieră, dar și cu stații de autobuz moderne'.

Valoarea finală a proiectului este de 7.738.793 euro.