Andreea şi Cristina, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au fost date în urmărire naţională şi sunt căutate de Poliţie, după ce au dispărută fără urmă, seara trecută.

Cele două fete se aflau, seara trecută, într-un centru de plasament din Drobeta-Turnu Severin, iar în jurul orei 21.00, s-au învoit pentru câteva ore, însă nu s-au mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

"Astăzi, în jurul orei 14:00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu privire la faptul că, la data de 25 august, în jurul orei 21:00, minora Vartic Andreea Sofica, în vârstă de 13 ani, respectiv, Diculescu Cristina Georgiana, de 16 ani, s-au învoit de la supraveghetorul de noapte, fără a mai reveni până în prezent la centru", se arată într-o informare a Poliţiei.

Andreea Sofica Vartic are o înălţime de 1,67 metri, aproximativ 63 de kilograme, ochi căprui, părul şaten drept şi faţa rotundă.

Cristina Georgiana Disculescu are o înălţime de 1,50 metri, aproximativ 65 kilograme, ochi căprui şi părul şaten lung.

Toţi cei care pot oferi detalii cu privire la cele două fete dispărute sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată secţie de Poliţie.