Mama şi sora sa au fost găsite fără viaţă în propria casă. Cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la centrala termică. Atunci când au fost descoperite, cele două se stinseseră deja de peste opt ore, au concluzionat legiştii.

Alarma a dat-o o altă rudă a celor două femei. Încercase să dea de ele, dar când nu a primit niciun răspuns a ştiut că ceva rău s-a întâmplat.

Articolul continua dupa recomandari

Cele 2 femei dormeau în camera în care era şi centrala pe gaz.

Cumnata: am urcat la bucătarie m-am uitat, zic e acasă, dar unde este, deschid uşa şi le vad jos acolo, una pe pat şi una jos, de la gaz s-au intoxicat

Alin Sandra ISU Hunedoara: Când am ajuns în incinta imobilului am găsit doua victime de sex feminin în stare de inconştienţă. Am căutat şi nu mai aveau semne compatibile cu via

Cele două femei aveau 43 şi 63 de ani. Fiica era o respectată profesoară de religie la un colegiu din Deva. Vecinii sunt în stare de şoc.

La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la distribuitorul de gaz, pentru a verifica sursa unei eventuale scurgeri. Poliţiştii continuă ancheta şi încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.