Beat şi fără permis, un individ a pus zeci de oameni în pericol, într-o cursă nebună pe străzile Capitalei! Cu poliţia pe urme şi cu trei pasageri în maşină, bărbatul a gonit kilometri întregi, până a intrat cu viteză într-un autoturism şi a rănit o femeie. Ca să-l oprească, agenţii au tras mai multe focuri de armă. Într-un final, au reuşit să-l pună la pământ şi l-au reţinut. Misiunea periculoasă a fost surprinsă în imagini dramatice. 

Mai multe focuri de armă răsună în miez de noapte la doi paşi de centrul Capitalei. Poliţiştii încearcă să oprească un individ care goneşte haotic printre maşini şi pietoni. În cursa lui nebună, bărbatul de la volan este un adevărat pericol. 

Articolul continua dupa recomandari

Într-o curbă, aproape că loveşte o maşină de pe sensul opus. Apoi trece cu viteză pe lângă un biciclist. Agenţii care sunt pe urmele lui cer întâriri. 

Un alt poliţist, aflat în timpul liber, le sare în ajutor. Filmează cursa periculoasă, care se sfârşeşte violent. Beat şi fără permis, şoferul taie calea unei maşini şi răneşte o femeie. 

Dupa mulţi kilometri de condus haotic şi cu poliţia pe urmele sale, individul a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi s-a oprit aici, în intersecţia Splaiul Unirii cu Vitan Bârzeşti, după ce a accidentat altă maşină. 

Iniţial, şoferul le-a atras atenţia agenţilor pentru că nu reuşea să ţină banda de mers. 

Urmărirea a început aici, de pe strada Luică intesecţie cu Giurgiului, şi asta pentru că individul nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor. 

Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Conducătorul auto nu că nu a oprit, a fost momentul în care a accelerat. S-a plecat în urmărirea lui 

De la intersecţia străzilor Luică şi Giurgiu, individul a ajuns în zona unui cunoscut centru comercial. Aici, agenţii au tras primele focuri de avertisment. 

După aproape doi kilometri de mers cu poliţia pe urmele sale, bărbatul nu a încetinit nici la focurile de avertisment. Şi-a continuat drumul conducând la fel de haotic şi cu o viteză destul de ridicată.  

Urmărirea s-a terminat în apropierea unui târg de maşini, într-o intersecţie aglomerată. După impact, şoferul beat şi cei trei pasageri din maşină, doi bărbaţi şi o femeie, au luat-o la fugă. 

Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Poliţiştii au executat din nou foc de avertisment. Au plecat în urmărirea lor şi i-au imobilizat după care i-au condus la secţia de poliţie 

La audieri, agenţii au descoperit că bărbatul de la volan avea o alcoolemie de 0,78 miligrame alcool pur în aerul expirat. Deşi nu a avut niciodată permis de conducere, maşina era înmatriculată pe numele său. 

Doi proaspăt absolvenţi ai şcolii de poliţie de la Câmpina au dus misiunea la bun sfârşit. Indvidul care a pus zeci de vieţi în pericol are acum dosar penal pentru patru infracţiuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.