Doi tineri şoferi au fost protagoniştii unei scene penibile în Ploieşti. În mijlocul intersecţiei şi în văzul tuturor, cei doi au rămas doar în lenjerie intimă şi au simulat o ceartă în trafic. Au făcut-o pentru celebritate pe net. Doar că, pe lângă like-uri au primit şi o amendă din partea poliţiştilor.

Cu un scenariu bine pus la punct, cei doi tineri se îmbrâncesc chiar în mijlocul intersecţiei Pieţei Mihai Viteazul din Ploieşti. Unul dintre ei a coborât din maşină aproape dezbrăcat. Imediat şi celălalt a rămas doar în lenjerie intimă, apoi a urcat pe capota maşinii. Cei doi au blocat astfel şi traficul în zonă. Aşa că ceilalţi şoferi au sunat la 112.

Articolul continua dupa recomandari

Marian Popescu Purt. de Cuv. IPJ Prahova: Ei si-au motivat oarecum pueril gestul lor, încercând să obţină cât mai multe vizualizări pe un canal de Youtube.

Şi-au dorit atât de tare să impresioneze încât au repetat la câteva minute distanţă scenele şi în altă parte a oraşului.

Întamplarea a făcut ca prin zonă să se afle un poliţist local care a raportat imediat incidentul la dispecerat.

Adrian Vaida, Director Politia Locala Ploiesti: La intersecţia străzilor Grigore Cantacuzino cu sos vestului, erau două autoturisme care blocau sensul de mers, iar şoferii acestuia îmbrăcaţi doar în lenjerie intimă se manifestau necorespunzător în zonă.

Spre diferenţă de internauţi, poliţiştii nu au apreciat gestul. Dimpotrivă, şi-au arătat nemulţumirea într-un proces verbal. Care cuprinde şi amenzi. Câte 200 de lei au plătit cei doi exhibiţionişti. Şi nu doar atât.

Marian Popescu Purt. de Cuv. IJP Prahova: A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunurilor moravuri şi aşezarea în trafic a unor obstacole care au îngreunat traficul rutier. 

Filmuleţul a fost postat pe canalul de Youtube al unuia dintre protagonişti. Postarea le-a adus totuşi şi ceea ce-şi doreau: peste 3.000 de vizualizări în nici 24 de ore de la difuzare.