Părinţii lui Dorian Săvianu, bebeluşul pentru a cărui şansă la viaţă s-a mobilizat în timp record un judeţ întreg, au făcut un gest foarte mişcător după înmormântarea micuţului.

Îndureraţi, Dorin și Nicoleta Săvianu transmit toată recunoştinţa lor tuturor celor care au sărit să ajute, dar în special locuitorilor din Satu Mare.

Articolul continua dupa recomandari

Cei care au donat nu au acceptat restituirea banilor

”Mulți dintre voi nu ați acceptat să vă restituim banii donați pentru Dorian. Așadar astăzi am ajutat financiar o familie cu cinci copii. Micuța Maya suferă de semiparalizie. Îi dorim multă sănătate și La mulți ani, săptămâna viitoare fiind și ziua ei de naștere!”, este masajul soților Dorin și Nicoleta Săvianu, părinții regretatului Dorian. 

Toţi banii, donaţi unei familii cu o fetiţă care suferă de paralizie

Astfel, toți banii adunați pentru a-l salva pe Dorian au fost donați unei familii nevoiașe cu cinci copii, în care se află o fetiţa de un an care suferă de paralizie.

Dorian, deși s-a născut ca un bebeluș normal, în prima fază, în urma unor analize medicale s-a descoperit că suferă de o malformație la inimă.

Șansa lui Dorian de a rămâne în viața era o operație în străinătate care costa 100.000 de euro.

Mobilizare fără precedent la Satu Mare

Sătmărenii s-au mobilizat într-o acţiune fără precedent și, în doar 24 de ore, au reușit să adune aproape un sfert din suma preconizată.

Din păcate, corpul micuţului Dorian a fost prea plăpând pentru o luptă atât de mare.

Astfel, prin bunăvoința soților Săvianu, cei 23.000 de euro adunați pentru Dorian vor fi donaţi unei familii suferinde şi nevoiaşe.