Doliu în comuna Băleşti din judeţul Gorj. Robert Băroiu şi Bogdan Iulian Şarapatin, cei doi tineri care au murit nevinovaţi în cumplitul accident de la Băleşti, sunt conduşi astăzi pe ultimul drum de sute de prieteni.

Robert şi Iulian vor fi înmormântaţi, astăzi, în cimitirul din Băleşti.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi şi-au pierdut viaţa în noaptea de 27 spre 28 iulie, într-un cumplit accident produs pe DN 67, în comuna Băleşti.

Bogdan Iulian Şarapatin, în vârstă de 24 de ani, se afla la volanul unui autoturism, iar alături de el, în maşină, se mai afla Robert Băroiu, în vârstă de 19 ani.

La un moment dat, şoferul a încercat să vireze la stânga pe un drum lateral, însă nu a observat la timp o altă maşină care venea din spate şi care se angajase în depăşire.

Şoferul celui de-al doilea autoturism circula cu viteză foarte mare şi a încercat să depăşească într-o zonă în care depăşirea era interzisă.

Doi tineri au murit in teribilul accident de la BalestiVezi 4 imagini în Galerie

Maşina în care se aflau Bogdan Iulian şi Robert a fost izbită violent, în lateral, şi aruncată într-un şanţ de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din primul autoturism și rănirea gravă a celuilalt conducător auto. De asemenea, un tânăr de 19 ani, pasager în primul autoturism, respectiv doi tineri de 20 și 22 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au fost răniți grav, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Datorită leziunilor suferite, tânărul de 19 ani nu a mai putut fi salvat. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru presa locală.