Doi tineri din Bucureşti şi-au aruncat gunoaiele pe geamul maşinii, în timp ce aşteptau la un semafor, şi apoi i-au ameninţat cu bătaia pe cei care i-au atenţionat şi rugat să îşi ridice gunoaiele şi să le arunce la un tomberon.

Cei doi se aflau într-un autoturism marca Volkswagen Golf şi se îndreptau către munte. Potrivit informaţiile iniţiale, totul s-a întâmplat pe DN 7.

Articolul continua dupa recomandari

Tinerii au cumpărat o caserolă cu zmeură, iar la un moment dat, fata aflată pe scaunul din dreapta a spălat fructele şi apoi a aruncat sticla de plastic pe geamul maşinii.

Alţi tineri, aflaţi într-un autoturism aflat în spate, le-au atras atenţia şi chiar au ridicat pet-ul de pe drum şi au încercat să îl înapoieze 'proprietarilor'.

Atunci, cei doi i-au ameninţat cu bătaia şi au plecat cu maşina.

"Și pentru că promovarea nonvalorilor e deja o modă, haideți să facem cunoscute doua gunoaie.
Pe scurt: la semafor cei doi din golful din poza, B 127 RDC, au cumpărat o caserola cu zmeura, distinsa de pe locul din dreapta a scos un pet cu apa, a spălat fructele și cu dispreț a aruncat pet-ul gol langa masina. Noi, din spatele lor, am dat claxoane lungi și le-am arătat sticla. Ei, nimic. A coborât Andra, a luat pet-ul și i-au spus distinsei "poate găsiți un tomberon sa aruncați pet-ul!" Răspunsul ei "poate ți-l arunc ție in cap!" Ei bine, gunoaiele astea au atât tupeu pentru că prea putini iau atitudine. De ex, cei din mașinile din fata și spate doar s-au uitat când mai aveam oleacă sa ne luam de gulere... Așadar, hai cu share să facem celebre doua gunoaie, și el, și ea", se arată în postarea lui George Secăreanu.