Doi tineri din Bucureşti şi-au aruncat gunoaiele pe geamul maşinii, în timp ce aşteptau la un semafor, şi apoi i-au ameninţat cu bătaia pe cei care i-au atenţionat şi rugat să îşi ridice gunoaiele şi să le arunce la un tomberon.

Cei doi se aflau într-un autoturism marca Volkswagen Golf şi se îndreptau către munte. Potrivit informaţiile iniţiale, totul s-a întâmplat pe DN 7.

Articolul continua dupa recomandari

Tinerii au cumpărat o caserolă cu zmeură, iar la un moment dat, fata aflată pe scaunul din dreapta a spălat fructele şi apoi a aruncat sticla de plastic pe geamul maşinii.

Alţi tineri, aflaţi într-un autoturism aflat în spate, le-au atras atenţia şi chiar au ridicat pet-ul de pe drum şi au încercat să îl înapoieze 'proprietarilor'.

Atunci, cei doi i-au ameninţat cu bătaia şi au plecat cu maşina.

"Și pentru că promovarea nonvalorilor e deja o modă, haideți să facem cunoscute doua gunoaie.
Pe scurt: la semafor cei doi din golful din poza, B 127 RDC, au cumpărat o caserola cu zmeura, distinsa de pe locul din dreapta a scos un pet cu apa, a spălat fructele și cu dispreț a aruncat pet-ul gol langa masina. Noi, din spatele lor, am dat claxoane lungi și le-am arătat sticla. Ei, nimic. A coborât Andra, a luat pet-ul și i-au spus distinsei "poate găsiți un tomberon sa aruncați pet-ul!" Răspunsul ei "poate ți-l arunc ție in cap!" Ei bine, gunoaiele astea au atât tupeu pentru că prea putini iau atitudine. De ex, cei din mașinile din fata și spate doar s-au uitat când mai aveam oleacă sa ne luam de gulere... Așadar, hai cu share să facem celebre doua gunoaie, și el, și ea", se arată în postarea lui George Secăreanu.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook