Accident de coşmar, azi-noapte, în Capitală. Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a lovit violent cu un autobuz.

Poliţiştii spun că cei doi circulau cu viteză foarte mare, iar şoferul nu a mai putut stăpâni volanul. La acea oră, autobuzul nu mai transporta pasageri, dar şoferul a fost şi el rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua Petricani. Cei doi tineri se îndreptau cu maşina, înmatriculată în Teleorman, dinspre Pipera spre cartierul Colentina.

Mergeau cu viteză, iar într-o curbă, şoferul nu a mai putut stăpâni autoturismul, care a derapat şi a intrat pe celălalt sens de mers. A lovit frontal autobuzul.

Cei doi tineri, de 31 şi 24 de ani, nu au avut nicio şansă. Au murit pe loc.

Şoferul autobuzului a fost transportat la spitalul de urgenţă Floreasca. Bărbatul a suferit răni la picioare, dar şi la faţă, din cauza cioburilor din parbriz.

'Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă', a declarat Andra Arsintescu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Traficul pe şoseaua Petricani a fost blocat pe ambele sensuri timp de trei ore.