Doi iubiţi din Mureş, ambii în vârstă de 22 de ani, au fost reţinuţi în urma unor percheziţii, ambii fiind acuzaţi de o crimă oribilă în Germania.

Poliţiştii români, împreună cu doi anchetatori germani şi un ofiţer de legătură la BKA Wiesbaden la Bucureşti, au făcut, ieri, mai multe percheziţii pentru prinderea criminalilor.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, anchetatorii au efectuat patru descinderi în judeţul Mureş şi două percheziţii ale unor autoturisme folosite de cei doi iubiţi, în urma cărora au fost găsite trei cuţite care ar fi fost furate din locuinţa victimei din Germania sau folosite la comiterea oribilei crime.

Potrivit Poliţiei Române, cei doi iubiţi, un tânăr de 22 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, şi iubita lui, de aceeaşi vârstă şi din aceeaşi localitate, ar fi cunoscut, pe data de 7 ianuarie, un cetăţean german în vârstă de 67 de ani.

Totul s-a întâmplat în Landul Renania de Nord’ Westfalia.

Maşina celor doi iubiţi din Mureş care au comis o crimă oribilă în Germania a fost confiscatăVezi 3 imagini în Galerie

Cei doi iubiţi din Mureş l-au înjunghiat pe german de nouă ori

Cei doi români au încercat să îl tâlhărească pe german, motiv pentru care l-au lovit în cap cu un obiect contondent, iar ulterior l-au înjunghiat de cel puţin nouă ori în gât.

După oribila crimă din Germania, cei doi iubiţi din Mureş au furat maşina germanului, diverse bunuri, un portofel cu acte şi bani, dar şi un telefon mobil.

Ulterior, cei doi au abandonat maşina victimei şi au continuat deplasarea către România cu o altă maşină.

Mai mult, când au ajuns acasă, cei doi au vândut şi maşina pe care au folosit-o pentru a ajunge în Germania şi în alte state europene.

Cei doi tineri din Târnăveni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentaţi instanţei, pentru confirmarea mandatelor eurpoene de anchetă emise de autorităţile din Germania.