Doi indivizi au aruncat în aer un bancomat al unei sucursale aflate într-un centru comercial. Indivizii au studiat bine terenul, înainte de a dat lovitura. Şi au acţionat exact acolo unde ştiau că nu pot fi văzuţi, pentru că iluminatul stradal este inexistent.

Atacul a avut loc după ora unu noaptea la un centru comercial din cartierul arădean Alfa. Strada era neluminată, aşa că hoţii au putut acţiona în voie.

Articolul continua dupa recomandari

Vecină: Am ieşit pe balcon afară şi am văzut că a plecat o maşină neagră. Noi am crezut prima dată că s-a spart magazinul , atunci a venit agentul de pază şi era de fapt bancomatul. 

Petarda folosită pentru a detona bancomatul a făcut un zgomot atât de mare, încât i-a trezit din somn pe locuitorii blocurilor din zonă. Dar, până să se dezmeticească, un individ cu glugă pe cap reuşise să fure trei casete cu bani şi să se urce în maşina care îl aştepta.

Vecin: Cel mai mult sunt ăştia care-s pe la jocurile de noroc toată ziua, nu lucrează nicăieri, la ăia le trebuie bani, unul care munceşte nu-i trebuie bani că îşi câştigă singur! 

Lorena Radu purt cuv IJP Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminalistice sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad efectuează cerecetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a celor care se fac vinovaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. 

Arădenii sunt revoltaţi mai ales că zona este cufundată în beznă de câteva săptămâni. Hoţii au reuşit să fugă cu o sumă de bani ce nu a fost încă stabilită.