Cei doi elevi care au umilit şi bătut cu sălbăticie un coleg, într-un liceu din Giurgiu, sunt cercetaţi penal pentru loviri sau alte violenţe.

Cei doi eleviau fost linşaţi pe Facebook după ce imaginile dramatice în care umilesc şi bat un coleg au apărut pe reţelele sociale.

Articolul continua dupa recomandari

După ce imaginile au fost publicate, Poliţia s-a autosesizat şi au demarat o anchetă.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare un minor, agresat de colegi, la data de 14 septembrie a.c., polițiștii din Giurgiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, comisă într-o unitate de învățământ, de pe raza municipiului Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a reieșit faptul că un elev, de 17 ani, ar fi fost agresat într-o sală de curs, de către alte două persoane, imaginile fiind ulterior postate pe o rețea de socializare.

Persoanele implicate în conflict au fost identificate de către polițiști, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.