Doi elevi de la liceul UCECOM din Arad au ajuns de urgenţă la spital, astăzi, după ce au cumpărat ţigări cu substanţe interzise de la un coleg şi s-au drogat împreună, în liceu.

Totul s-a întâmplat, astăzi, la Liceul Tehnologic UCECOM 'Spiru Haret' din Arad. Un băiat de 14 ani şi o fată de 16 ani au cumpărat ţigări cu substanţe interzise de la un coleg şi au consumat drogurile.

Articolul continua dupa recomandari

În scurt timp, cei doi au început să se simtă rău şi au cerut ajutorul colegilor. Aceştia i-au informat pe profesori şi apoi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Un echipaj medical i-a transportat pe cei doi elevi drogaţi la spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Înainte de a fi urcaţi în ambulanţă, cei doi elevi l-au indicat poliţiştilor pe tânărul de la care au cumpărat drogurile, astfel că suspectul a fost condus la audieri.

"Băiatul este bine, a rămas la spital doar fata. Ei au fost serviți cu substanțe interzise de către un bărbat de 20 de ani care s-a strecurat în școală fără să îl observăm, căci avea o statură mică. Noi l-am reținut și l-am predat ulterior Poliției. Agenții de poliție ne-au spus că acesta era deja căutat de autorități. După ce elevii au fost transportați la spital și tânărul a fost predat Poliției, la școală a mai apărut o mașină cu o persoană dubiosă care avea în interiorul mașinii tot astfel de substanțe. Mașina avea numere de București. Am făcut poze, le-am trimis Poliției, iar ulterior și cel din mașină a fost reținut de polițiști", a declarat Ioan Toncean, directorul liceului pentru specialarad.ro.