Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa, principalii suspecţi în atacul comis asupra interlopului Daniel Dragoman din Arad, s-au predat, astăzi, la Poliţie.

Cei doi sunt suspectaţi că pe 1 octombrie 2018, la primele ore ale dimineţii, l-au urmărit pe Daniel Dragoman şi l-au împuşcat în picior cu un pistol de calibrul 9 mm, iar ulterior i-au furat 100.000 de euro din maşină.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit presei locale, Alin Iovănuţ este fiul lui Octavian Iovănuţ, patronul companiei Metalcomp, iar în dimineaţa atacului, acesta se afla împreună cu prietenul său, Florin Maliţa.

După ce s-au predat, în această dimineaţă, la Poliţie, cei doi suspecţi vor fi conduşi în faţa procurorilor pentru a fi audiaţi.

Împuşcat şi lăsat fără 100.000 de euro în faţa casei

Daniel Dragoman, victimă în acest atac armat, este cunoscut ca fiind unul dintre locotenenţii lui Uţu Rohozneanu, liderul unei grupări interlope din Arad.

Urmărit şi atacat de Iovănuţ şi Maliţa în faţa casei sale, Dragoman s-a luptat cu cei doi şi a fost la un pas de a scăpa şi de a-i pune pe fugă pe atacatori, până ce unul dintre suspecţi a scos un pistol de calibrul 9 mm.

Dragoman a fost împuşcat, iar glonţul a trecut prin piciorul acestuia. După ce l-au împuşcat, cei doi atacatori au furat din maşina victimei suma de 100.000 de euro şi s-au făcut nevăzuţi.

Din nefericire pentru ei, Dragoman i-a recunoscut şi le-a oferit poliţiştilor toate informaţiile pentru a-i prinde.