O fată de 14 ani a fost dată dispărută la Constanţa, din 16 ianuarie, de când a plecat din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Constanța, fără a mai reveni. Nimeni nu ştie unde ar putea fi, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru orice informaţie în privinţa sa.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei minore, ANA-MARIA OCEANIA ROȘU, de 14 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța. La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 16.20, aceasta a plecat de pe raza municipiului Constanța, fără a reveni până în prezent în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență Constanța, unde se afla instituționalizată", se arată într-o informare a Poliţiei.

Articolul continua dupa recomandari

Semnalmente Ana-Maria Oceania

Înălţime 1,70 m, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, păr negru. La data plecării, tânăra purta trening de culoare gri, vestă galbenă și ghete negre. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 4 Poliție, tel. 0241/614505 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.