Deţinutul care a prins un hoţ în tramvai execută o pedeapsă de doi ani la Rahova. El a furat 24 de periuţe de dinţi dintr-un supermarket din Capitală. Joi primise o permisie de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în noiembrie 2017 şi urmează să fie eliberat la termen peste 10 luni. Joi, el a primit o permisie de 24 de ore, dar nu a mai ajuns acasă, ci la spital, cu urechea stângă tăiată de hoţul pe care l-a prins.

Articolul continua dupa recomandari

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova care primise o permisiune de ieşire din închisoare pentru 24 de ore a fost rănit după ce, în tramvaiul cu care mergea acasă, a observat un bărbat care încerca să fure telefonul unei femei, din poşetă. Deţinutul le-a atras atenţia celor doi, iar bărbatul respectiv l-a tăiat la cap şi la o ureche. 

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Rahova, un deţinut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioadă de 24 de ore, de miercuri de la ora 10.00, până joi, la ora 10.00.

În jurul orei 10.40, în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, cu tramvaiul 32, a observat un bărbat care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei femei aflată în imediata apropiere.

Persoana privată de libertate i-a atras atenţia victimei, precum şi bărbatului care urma probabil să comită o infracţiune, iar acesta din urmă a devenit agresiv, l-a lovit cu un obiect contondent şi ascuţit şi i-a provocat o plagă tăiată la nivelul capului şi al urechii stângi.

Deţinutul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru furtul a 24 de periuţe de dinţi dintr-un supermarket bucureştean şi execută pedeapsa la penitenciarul Rahova.