Un tânăr în vârstă de 32 de ani, condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor, a evadat din punctul de lucru de la Tulcea.

UPDATE: Deţinutul a fost prins pe un câmp din apropierea oraşului. Poliţişti, jandarmi şi toate structurile abilitate porniseră în căutarea evadatului.

Articolul continua dupa recomandari

Deţinut periculos evadat de la punctul de lucru, la Tulcea

Un deţinut periculos a evadat de la punctul de lucru unde muncea, împreună cu alți deținuți, la halda de șlam din apropierea orașului Tulcea.

El îşi executa condamnarea de 8 ani pentru tentativă de omor în regim semideschis. 

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Tulcea, luni, în jurul orei 8.30, deţinutul Samir Regep, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 8 ani, 8 luni  şi 273 zile la închisoare pentru  tentativă de omor, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Mineri, judeţul Tulcea.

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Tulcea şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea”, au precizat reprezentanţii penitenciarului.

Evadatul era îmbracat în pantaloni de trening gri, bluză neagră, încălţaminte sport, albă. Poliţiştii fac apel la populaţie pentru orice informaţie care poate duce la prinderea evadatului.

Conducerea Penitenciarului Tulcea a demarat o anchetă internă pentru a determina condiţiile în care a evadat condamnatul.