Ies la iveală detalii şocante în cazul morţii Amaliei Voican, românca de 21 de ani dată dispărută din 16 aprilie, în Italia, şi găsită moartă. 

Anunţul a fost făcut de chiar de prietena ei, Romina Cecora, marţi seară, pe Facebook, care nu a oferit însă mai multe informaţii legate de moartea fetei.

Articolul continua dupa recomandari

"Îmi pare foarte rău că trebuie să fiu eu cea care va comunica tuturor această veste tragică… Din păcate, Nena (Amalia Voican – n.r.) nu mai este printre noi… Vă mulțumesc pentru eforturile pe care toți le-ați depus în căutarea ei. Nu vreau și nu pot adăuga mai multe detalii… Suntem cu toții devastați de toate astea..ne va fi dor de tine, prințesa noastră!", a fost mesajul postat de prietena Amaliei. 

Astăzi, autoritățile au dezvăluit unde și cum au găsit-o pe Amalia Voican.

Vezi 4 imagini în Galerie

Potrivit presei din Peninsulă, tânăra româncă a fost descoperită fără suflare într-un cartier central al Romei. 

Fata era decedată de mai mult timp, iar trupul neînsuflețit se afla într-o casă abandonată din via Tella, în zona cartierului San Giovanni, aproape de centrul Romei.

Vezi 4 imagini în Galerie

Cei care au găsit cadavrul Amaliei au fost muncitorii unui atelier mecanic din apropierea casei respective.

"Un miros foarte urât, foarte puternic venea din casă, iar cadavrul era acoperit cu niște pături. Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e. Cel mai rău este că cei care dormeau acolo, o puteau face nestingheriți lângă fata asta moartă, acoperită doar cu o pătură și cu toate animalele din jurul ei", a declarat unul dintre cei care au găsit-o pe româncă.

Corpul Amaliei Voican era mâncat de șobolanii care îşi făceau veacul în casa în care se adăposteau persoane fără adăpost.

Nu se ştie cum a ajuns Amalia în casa respectivă, investigaţiile fiind în curs de desfăşurare.

Vezi 4 imagini în Galerie

Amalia Voican era rezidentă la Civita Castellana, Lazio, şi, potrivit presei din Peninsulă, ultima dată a fost văzută în 18 aprilie, la Roma, în gara Termini. În trecut, fata locuise și în Corchiano, provincia Viterbo, împreună cu mama sa.