Acuzaţii şocante pe numele unei tinere sociolog din Cluj. Femeia este acuzată că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 11 ani.

Femeia de 35 de ani este de profesie sociolog şi era deseori văzută în apropierea copiilor. 

Articolul continua dupa recomandari

Traian Morar, purtator de cuvant IPJ Cluj:
Politistii sectiei Turda au dispus retinerea pentru 24 de ore fata de o femeie de 35 de ani, care ar fi intretinut relatii sexuale in mod repetat, in 2017, cu un minor in varsta de 11 ani.

Copilul le-a povestit anchetatorilor că s-a întâlnit cu femeia, în locuri diferite. Mai mult, la întâlnirile intime ar mai fi participat şi o altă minoră, colegă cu victima.

Mâine, femeia va ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsită vinovată, socioloaga riscă până la 7 ani de închisoare. 

În luna mai, alte două scandaluri similare scandalizau întreaga ţară. O profesoară de la un liceu din Timiş a fost acuzată că ar fi avut o relaţie intimă cu unul dintre elevii ei. Idila a fost descoperită chiar de mama copilului de 16 ani. 

Tot atunci, o directoare de la un liceu din Focşani a fost surprinsă în ipostaze compromiţătoare cu un elev de clasa a XII-a, chiar în locuinţa femeii.