Noi detalii în cazul accidentului rutier dintre o basculantă şi un autobuz cu pasageri, produs pe un drum din Arad. Călătorii spun despre şoferul de la volanul autocarului că era un împătimit al vitezei.

Accidentul a avut loc pe un drum judeţean la 40 de kilometri de Arad şi s-a soldat cu şase răniţi, dintre care unul şi-a ierdut picioarele şi a fost transportat la spitalul din Timişoara. 

Articolul continua dupa recomandari

Autobuzul transporta muncitori de la o fabrica din oras, iar în drum spre casa a intrat in plin in basculanta, intr-o curba din localitatea Satu Mare. In momentul impactului, in autovehicul erau 6 oameni - cinci pasageri si soferul - despre care oamenii spun ca ii place sa circule cu viteza.

Potrivit ultimelor informaţii, soferul autobuzului a intrat in curba cu viteza si a patruns pe contrasens, intr-o curba. Nesansa a facut ca din partea opusa sa circule o balculantă.

In urma ciocnirii frontale, fata autobuzului a fost complet distrusa iar soferul si pasagerul care statea pe scaunul dn dreapta au fost pur si simplu striviti intre fiare. Amandoi sunt extrem de grav raniti.

La fata locului au sosit mai multe echipaje de salvare, dar si un elicopter SMURD.