Destin frânt pentru un tânăr de 24 de ani, din comuna Săuleşti, judeţul Gorj. Ionuţ a murit strivit de un copac în timp ce se afla într-o pădure, alături de un prieten, la tăiat de lemne.

Tragedia s-a produs ieri după-amiază, în timp ce Ionuţ Văduva se afla în pădure alături de un prieten.

Articolul continua dupa recomandari

O secundă de neatenţie i-a adus sfârşitul tânărului de 24 de ani.

După ce a tăiat un copac gros, Ionuţ nu s-a ferit la timp, iar trunchiul greu de câteva sute de kilograme s-a prăbuşit peste el.

Prietenul lui a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar apoi l-a urcat pe prietenul lui în căruţa cu care veniseră în pădure şi l-a dus acasă, acolo unde a fost preluat de un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii din Gorj au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care tânărul de 24 de ani şi-a pierdut viaţa.

După aflarea veştii teribile, zeci de prieteni ai lui Ionuţ au postat mesaje de adio pe pagina acestuia de Facebook, scrie paginaolteniei.ro.

"Cuvintele nu îşi mai au rostul. Orice aş spune nu te mai aduce înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu să te odihnească în pace", a scris Ilie Dănuţ.