Despăgubiri record pentru victimele tragicului incendiu care a mistuit restaurantul Beirut din Constanța.

Premieră pentru justiția din România! Judecătorii din Constanța au stabilit despăgubirile din dosarul tragediei din noaptea de 5 aprilie 2014, atunci când trei fete și-au pierdut viața în urma unui groaznic incendiu care a izbucnit în restaurantul Beirut din Constanța.

Articolul continua dupa recomandari

Cele trei victime care au murit în restaurantul Beirut, din ConstanțaVezi 2 imagini în Galerie

În total, judecătorii au decis acordarea unor despăgubiri morale în valoare de aproape 8 milioane de euro.

Astfel, părinții Nicoletei Cengher, tânăra cântăreață care a murit în incendiul de la Beirut, vor primi fiecare câte un milion de euro, în timp ce fratele minor al Nicoletei va primi 500.000 de euro.

Aceeași decizie a fost luată și în cazul Nicoletei Vasilițeanu. Cei doi părinți vor primi câte un milion de euro, iar fratele ei minor va primi 500.000 de euro.

În cazul Mihaelei Tucă, instanța a decis acordarea sumei de 500.000 de euro pentru fiecare dintre cei trei frați ai tinerei, respectiv Dorinel Mancaș, Julieta Rujan și Elena Petronela Tucă.

Nicoleta Buirencu, tânăra care a supraviețuit tragediei din noaptea de 5 aprilie 2014, instanța a decis acordarea unor despăgubiri morale în cuantum de 500.000 de euro.

Un alt tânăr care a fost la un pas de a-și pierde viața în urma incendiului, Robert Adrian Roman, va primi 200.000 de euro.